• 2291024770 6981452271 – 6949151621

  • Ενεργειακή απόδοση – εφαρμογές – πιστοποιητικά

    Κατά την κατασκευή επαγγελματικών κτιρίων και κατοικιών η εταιρεία μας δίνει μεγάλη προσοχή στο ζήτημα της μόνωσης. Η σωστή μόνωση που κάνουμε στα κτίρια είναι εκείνη που τα προστατεύει από συνθήκες όπως είναι η υγρασία (υγρομόνωση), η οποία μπορεί μακροχρόνια να αλλοιώσει την ποιότητα της κατασκευής, η έντονη ζέστη της χώρας μας το καλοκαίρι και το κρύο του χειμώνα (θερμομόνωση) ή και οι εξωτερικοί ήχοι (ηχομόνωση). Η κατάλληλη μόνωση λειτουργεί επίσης ως πυροπροστασία. Με λίγα λόγια, η σωστή μόνωση που κάνουμε συμβάλλει στην άνετη και ποιοτική διαβίωση μέσα στα κτίρια αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων για θέρμανση και κλιματισμό.
    Φροντίζουμε εξαρχής για το σημαντικό ζήτημα της μόνωσης, αφού οποιαδήποτε προσπάθεια επιδιόρθωσης αργότερα δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
    Σύμφωνα εξάλλου με το νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), είναι πλέον απαραίτητη η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας τόσο από τη θέρμανση και τον κλιματισμό, όσο και από την παραγωγή ζεστού νερού και το φωτισμό.
    Η εταιρεία μας δίνει λοιπόν προτεραιότητα στον κατάλληλο σχεδιασμό του κτιρίου και στην επιλογή των δομικών υλικών του, ώστε να είναι αποδοτικό από όλες τις παραπάνω απόψεις.