• 2291024770 6981452271 – 6949151621

 • Κατασκευές και ανακαινίσεις έργων

  Εχετε το οικόπεδο;
  Η εταιρεία μας σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε το “σπίτι των ονείρων σας” με μόλις 800 ευρώ/τ.μ.     Η εταιρεία μας,Δ ΠΑΠΠΑΣ , έχει διανύσει μεγάλη πορεία στο χρόνο και μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα αποπερατώσουμε και θα σας παραδώσουμε τη νέα σας κατοικία στον προκαθορισμένο χρόνο, χωρίς “εκπτώσεις” στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, αισθητικής και λειτουργικότητας.
  Γιατί μόνο τότε θα είναι το “σπίτι των ονείρων σας”.
  Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, απορία και λεπτομέρεια, επικοινωνήστε μαζί μας. Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει.
  Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το κόστος για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
  Ζητήστε μας σήμερα μια προσφορά
  ΚατασκεΑΝΑΑΑΑυές

  Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε την ανακαίνιση του δικού σας χώρου με βάση τα δεδομένα της κατοικίας σας και τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα της ανακαίνισης και των κατασκευών μας επιτρέπει να σας εγγυόμαστε ένα αποτέλεσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Όλοι οι τεχνικοί και οι συνεργάτες μας ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις στο χώρο και θα σας προτείνουν λύσεις αποτελεσματικές και μοντέρνες αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά ανακαίνισης.
  Με μια σωστή και επιτυχημένη ανακαίνιση θα έχετε ένα σπίτι καλύτερο από καινούργιο. Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, εφόσον πραγματοποιηθούν με το σωστό σχεδιασμό και τα καλύτερα δυνατά υλικά, θα σας απαλλάξουν από οποιαδήποτε ανάλογη εργασία για τουλάχιστον είκοσι χρόνια, γι’ αυτό και αξίζει να επενδύσετε σε αυτές.
  Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή μπείτε στην ιστοσελίδα μας για να διαβάσετε αναλυτικά κείμενα για οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης σπιτιού σας ενδιαφέρει.